dimecres, 19 de desembre del 2012

CERTIFICACIONS ENERGÉTIQUES


La certificació d'eficiéncia energética serà necessaria a partir de l'any 2013 per a poder vendre o llogar una vivenda.
La normativa obligarà a tots els propietaris de qualsevol tipus de vivendes igual que ja fa actualment amb les vivendes d'obra nova a obtenir un certificat energétic.
La llei es troba actualment en fase de tramitació i ve derivada d'una exigéncia europea sobre l'eficiéncia energética.

http://www.certificadoenergetico.es/



LLEI ACTUAL

El Reial Decret 47/2007, de 19 de gener, mitjançant el qual s'aprova el procediment bàsic per a certificar l'eficiència energètica d'edificis de nova construcció, obliga els venedors i arrendadors dels edificis inclosos en el seu àmbit d'aplicació a facilitar un certificat d'eficiència energètica als compradors o llogaters d'aquests edificis.
Aquest certificat haurà d'incloure informació objectiva envers les característiques energètiques dels edificis, de tal manera que se'n pugui valorar i comparar el comportament energètic i també per tal d'afavorir la promoció d'edificis d'alta eficiència energètica i les inversions en estalvi d'energia a l'edificació.
Els edificis de nova construcció i les grans rehabilitacions han de realitzar el procés de certificació d'eficiència energètica d'edificis.
Cada edifici ha de tenir un certificat d'eficiència en fase de projecte, i un certificat d'eficiència energètica en fase d'edifici acabat (és el certificat definitiu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada