dimarts, 16 d’abril del 2013

 
 

CERTIFICACIÓ ENERGÉTICA

 
 
 
Finalment i després de molt de temps el govern espanyol va aprovar el RD 235/2013 , de 5 d'abril pel que s'aprova el procediment básic per la certificació de l'eficiéncia energética dels edificis.

A partir del dia 1 de Juny serà obligatori l'obtenció d'aquest tan per comprar com per llogar qualsevol immoble ja sigui vivenda , local o oficina.

RD 235/2013 de 5 d'Abril sobre el procediment bàsic per la certificació energética.


Els técnics serem els encarregats de fer l'estudi el qual ens servirà per catalogar d'una manera objectiva els Kg de CO2 m2/any que emet aquell immoble.
Segons quin sigui el resultat es donaran més o menys recomanacions per tal de poder aconseguir una millora pel que fa a l'eficiéncia energética ja sigui de forma passiva o activa.

El que està clar és que amb aquest certificat es potenciarà moltissim la consciéncia de cadascun de nosaltres pel que fa a un àmbit el qual fins ara no es donava l'importància que es mereix.

Amb tots aquests canvis el que es pretén és arribar a la fita de l'anomenat 20-20-20 que consistirà en arribar a l'any 2020 amb un estalvi a nivell europeu del 20% de CO2 , una millora d'aquesta eficiéncia en un 20% més i que un 20% de l'energia que es consumeixi provingui de fonts d'energia renovables.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada